sunnuntai 29. kesäkuuta 2014

Pride viikko 2/2

Nyt se Pride viikko on ohi. Ja tuli käytyä paljon harvemmassa tapahtumassa kuin oli alunperin tarkoitus. Joskus sitä vain on kovin väsynyt, eikä vain millään viitsi/ jaksa vaikka tietää että hauskaa siellä kuitenkin olisi ollut.

Perjantaina oli ihan oikeasti tarkoitus mennä illalla Kaivohuoneelle Naistenbileisiin, mutta liput myytiin ennakkoon loppuun jo torstaina ja ovelle jätettiin alle 50 lippua myyntiin. Ja niitä olisi tarvinnut lähteä jonottamaan ihan liian aikaisin. Noh, jäipä sitten enemmän energiaa lauantaille

Lauantaina oli sitten viikon kohokohta, Pride marssi. Marssille osallistui ennätysmäärä ihmisiä, peräti 20.000. Viime vuonna marssilla oli n. 8000 osallistujaa vaikka sää oli ihan yhtä hyvä. Osasyynä väenpaljouteen saattoi olla, että Eduskunnan perustuslakivaliokunta hylkäsi viikolla tasa-arvoisen avioliitto lain. Taistelu ei ole vielä ohitse, sillä kuten eilen uutisissa Paavo Arhinmäki oli sitä mieltä, että eduskunta tulee syksyllä äänestämään kaikesta huolimatta lain hyväksymisen puolesta. Ja vaikka kaikki eivät sitä ajattelekaan vähemmistöjen oikeuden puolesta, on asia pikemminkin tasa-arvokysymys.

Ja sitten kuvaspämmiä. Tässä ensin kuvaa Senaatintorin portailta. Porukkaa on kuin pipoa ;)


Kuvasta löytyy SaijaKatja, Momochuu ja minä. Katjalla ihana kyltti, jonka kaikki lolita tyylistä vähääkään tietävät tunnistavat ja sen sanoman.



Ja kyllä sieltä paljon tuttujakin löytyi. Tässä Milla aina yhtä söpönä ja Markku joka yrittää epätoivoisesti piiloutua taakse. Mutta 150cm tytön taakse on vähän paha mennä piiloon.. ;)


Awws! <3 <3


Tämä seuraava kuva on varastettu Momochuun blogista, bongaa meidät kaikki!

Kuva: Juhana Honkanen

Stockkan edessä vähän iltapäiväruuhkaa..


Marssi päättyi Koffin puistoon jossa oli sitten puistojuhla. Nälkäkin tuli joten tuli ostattua ylihintaista intialaista kanaa ja alihintaista mutta sitäkin maistuvampia lettuja.. Ja tungos oli suuri täälläkin



Mieskomeutta parhaimmillaan, vaikkakin mainos rinnassaan


Ja toisenlaista komeutta.. Minulla oli kyllä kaksikin alushametta, mutta ne oli kyllä hameen alla.. Kaipa ne voi noinkin pukea...


(Tiistai edit) Puistojuhlassa kierteli "Ei vihapuheelle" sivuston ihmisiä ja pyysi poseeraamaan kylttien kanssa, joten emmehän me Momochuun kanssa kykene kieltäytymään mahdollisuudesta poseerata ;) Ja hyvä kuvahan siitä tuli...


(/tiistaiedit)

Ilta ei suinkaan tuohon loppunut. Loppuilta menikin sitten Iisan luona ja taas tuli tavattua ja tutustuttua uusiin ihaniin ihmisiin. Olisi Keravallakin ollut miitti Ilonan luona, mutta joskus joutuu tekemään vaikeita ratkaisuja ja joka paikkaan ei vain voi ehtiä yhtä aikaa..


Illan teemana oli "älä ime sitä vaan puhalla!" Eiku... :D





2 kommenttia:

  1. Siis tuolla Pridessähän oli ihan älyttömästi porukkaa. Toivottavasti pääsen itsekin osallistumaan joskus.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ensivuonna sitten vain rohkeasti mukaan. Siellä on aina niin paljon porukkaa ja ihan tuiki tavallisiakin ihmisiä, joten sinne sekalaiseen porukkaan mahtuu hyvin :)

      Poista